Tannhelsepersonell

Karoline - Tannlege
Karoline er en flott dame fra Grimstad, uteksaminert ved Det Odontologiske Fakultet i Oslo. Karoline er en fantastisk dyktig tannlege som tidligere jobbet både i Oslo og Cape Town på University of Western Cape. Under perioden i Cape Town møtte hun pasienter med store behandlingsbehov som hun utførte omfattende og kompliserte tannbehandlinger på. Karoline har jobbet med mange pasienter plaget med tannlegeskrekk og har tilleggskompetanse innen estetisk tannbehandling (Invisalign, tannkjøttskorreksjoner og smile line design)
Juliane - Tannlege
Møt tannlege Juliane, ei fantastisk hyggelig dame fra Tønsberg. Juliane har tilleggskompetanse innen usynlig tannregulering (Invisalign) og estetisk tannbehandling design av nytt smil med skallfasetter og porselenskroner. Hun har gjennom sin tid som tannlege, gitt mange pasienter sitt drømmesmil og opparbeidet en god del erfaring innen kosmetisk tannbehandling. Tannlege Juliane har i tillegg lang erfaring med å hjelpe pasienter med tannlegeskrekk/odontofobi som er i stort behov av tannbehandling, så hos henne er du i trygge hender.
Darya - Daglig leder og tannlege
Darya Bassari er utdannet tannlege fra Karolinska Institutet i Stockholm. Hun har mange års erfaring og har behandlet flere tusen pasienter oppgjennom årene. Hun startet Majorstua Tannlegene AS fra bunnen av, og er deleier i selskapet og daglig leder på klinikken. Darya har et utbredt nettverk i bransjen og samarbeider tett med oralkirurger, endodontispesialister, narkoseleger samt flere spesialister. Ved klinikken utfører hun alle typer allmennpraktiske tannlegeoppgaver. Hun er spesialisert i mer kompliserte tannekstraksjoner, trekking av visdomstenner, og mindre operative inngrep ved periodontale sykdommer (for eksempel behandling av bendefekter rundt tenner, forlengelse av kliniske tannkroner og rekonstruksjon av gingiva), også endodontisk behandling (rotfylling av tenner). Videre er Darya svært dyktig på estetisk tannbehandling, med mange fornøyde pasienter. Hun har også tilleggskompetanse innen behandling med usynlig tannregulering og tannimplantat.
Joachim - Tannlegestudent/Tannlegeassistent
Helle - Tannhelsesekretær
Sist endret: lørdag 23 november, 2019
Publisert av: Clear Tannlegesenter