Tannhelsepersonell

Karoline - Tannlege
Karoline er en flott dame fra Grimstad, uteksaminert ved Det Odontologiske Fakultet i Oslo. Karoline er en fantastisk dyktig tannlege som tidligere jobbet både i Oslo og Cape Town på University of Western Cape. Under perioden i Cape Town møtte hun pasienter med store behandlingsbehov som hun utførte omfattende og kompliserte tannbehandlinger på. Karoline har jobbet med mange pasienter plaget med tannlegeskrekk og har tilleggskompetanse innen estetisk tannbehandling (Invisalign, tannkjøttskorreksjoner og smile line design)
Juliane - Tannlege
Møt tannlege Juliane, ei fantastisk hyggelig dame fra Tønsberg. Juliane har tilleggskompetanse innen usynlig tannregulering (Invisalign) og estetisk tannbehandling design av nytt smil med skallfasetter og porselenskroner. Hun har gjennom sin tid som tannlege, gitt mange pasienter sitt drømmesmil og opparbeidet en god del erfaring innen kosmetisk tannbehandling. Tannlege Juliane har i tillegg lang erfaring med å hjelpe pasienter med tannlegeskrekk/odontofobi som er i stort behov av tannbehandling, så hos henne er du i trygge hender.
Darya - Klinikksjef/tannlege
Darya Bassari er utdannet tannlege fra Karolinska Institutet i Stockholm. Hun har mange års erfaring og har behandlet flere tusen pasienter oppgjennom årene. Hun startet Majorstua Tannlegene AS fra bunnen av, og er deleier i selskapet og daglig leder på klinikken. Darya har et utbredt nettverk i bransjen og samarbeider tett med oralkirurger, endodontispesialister, narkoseleger samt flere spesialister. Ved klinikken utfører hun alle typer allmennpraktiske tannlegeoppgaver. Hun er spesialisert i mer kompliserte tannekstraksjoner, trekking av visdomstenner, og mindre operative inngrep ved periodontale sykdommer (for eksempel behandling av bendefekter rundt tenner, forlengelse av kliniske tannkroner og rekonstruksjon av gingiva), også endodontisk behandling (rotfylling av tenner). Videre er Darya svært dyktig på estetisk tannbehandling, med mange fornøyde pasienter. Hun har også tilleggskompetanse innen behandling med usynlig tannregulering og tannimplantat.
Sadaf - Tannlege
Møt Tannlege Sadaf, ei trivelig dame fra Asker. Sadaf er en fantasisk dyktig tannlege med arbeidserfaring fra privat praksis i Asker. Hennes interesse er rotfylling (behandling av tannerve) og kirurgi, hun har i tillegg behandlet mange pasienter med tannlegeskrekk under narkose. Med tilleggskompetanse innen implantatbehandling og invisalign har hun klart å skape et flott smil hos mange pasienter som er utrolig fornøyde. Sadaf er veldig aktiv og sprer alltid masse glede når hun er på jobb.
Bhavdeep - Tannlege
Tannlege Bhavdeep er en hyggelig mann fra Trondheim med utdanning fra Det odontologiske Fakultet i Oslo. Bhavdeep brenner intenst for å hjelpe mennesker, og særlig de som trenger litt ekstra omsorg. Han har tilleggskompetanse innen sedering med lystgass og utfører kompliserte behandlinger på pasienter med omfattende behandlingsbehov, spesielt de med tannlegeskrekk. Hans største intresse er kirurgi og rehabilitering av bitt med kroner og broer. Bhavdeep har jobbet en periode i Sør-Afrika der han behandlet mange pasienter med akutte og store behandlingsbehov.
Naima - Tannhelsesekretær
Naima er vår hyggelige tannhelsesekretær fra Sarpsborg. Naima har tilleggskompetanse og lang erfaring innen assistering ved estetsike behandlinger og behandlinger av pasienter plaget med tannlegeskrekk. Hun har gått mange ekstra kurser, bland annet invisalign-kurs, spesialkurs innen hygiene og anestesi-kurs. Hun er ei bild og servicerettet dame som får deg som pasient å kjenne deg rolig og trygg når du er hos oss. I tillegg er hun ansvarsfull og motivert hvilket gjør at hun gjør det lille ekstra som trengs for å utvikle vårt tannhelseteam.
Helle - Tannhelsesekretær
Joachim - Tannlegestudent/Tannlegeassistent
Sist endret: lørdag 23 november, 2019
Publisert av: Clear Tannlegesenter