Tannlege Drammen

Tannlege Drammen

Velstelte tenner gir gode smil!

Clear tannlegesenter, Din tannlege i Drammen

Velkommen til vårt nye tannlegesenter i Drammen, hvor du vil bli tatt imot av vårt profesjonelle tannhelseteam i et trygt og behagelige miljø som setter deg i fokus. Her skal vi sammen kartlegge og planlegge din behandling. Du får din behandling tilpasset din økonomi hos oss. Hos Clear har vi spesialister innen alt i moderne tannpleie og kan tilby tradisjonell behandling og hjelp ved f.eks. rotfylling, trekking av visdomstann/kirurgi, behandling ved tannkjøttbetennelse, kroner og broer til det kosmetiske som tannbleking, skallfasetter og  tannregulering (usynlig tannregulering) som er blitt en stor suksess og til stor glede for mange. Velkommen til oss, din foretrukne tannlege i Drammen.

Visste du at…
Du får gratis konsultasjon hos oss. Vi vil gjerne bli mer kjent med deg og hvordan du vil bli behandlet. Derfor Har vi lagd den ordningen slik at du får den informsjonen du trenger om din eventuelle behandling og måten vi jobber på som vil tilpasses deg individuelt.

Søker du ny tannlege i Drammen? kom innom oss for en helt gratis og uforpliktende konsultasjon. 

Helfo – refusjon hos din tannlege i Drammen

Helfo- refusjon er noe alle tannleger skal opplyse om og tilby sine pasienter hvis diagnosen eller skaden skulle tilsi det. Vi har studert Helfo regelverk og kan derfor gi deg de fradragene du har krav på. Du behøver ikke søke eller gjøre noe, vi tar oppgjøret med Helfo slik at du får redusert pris.

Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk er vanlig hos mange og særlig blant eldre pasientene som har opplevd traumatiske opplevelser i tannlegestolen. Det kan ha vært pga at utstyret var dårligere og smertelindring ikke så god. Om du skulle lide av tannlegeskrekk har vi dyp erfaring med det. Vi behandler daglig pasienter som lider av dette og vi tar oss god tid til behandlingen. Vi har utarbeidet metoder som tar hensyn til hvor sterk skrekken din er. Vi kan ha samtaleterapi, kort eksponeringstid hvor du kan avbryte der det er forsvarlig, beroligende tabletter, lystgass og om det er umulig å gjennomføre med disse tiltak kan vi tilby full narkose under betryggende forhold (anestesilege og sjukepleier).

En ting er at om du ikke har hatt tid til tannlegebehandling tidligere – så er det kanskje nok av tid nå.

Tannlegevakt

Akutte smerter og nødvendig behandling kan dukke opp ubeleilig. Det kan skje ved akutt tannverk, betennelse i en visdomstann, en knekt tann, mistet fylling, løsnet krone eller bro eller ved et traume og ulykke. Å ha behov for tannbehandling og ikke vite når hjelpen kan komme fører til en ekstra belastning. Derfor holder vi vår tannklinikk åpen for deg og det også på ukurante tider som i helgen og om kveldene. Skulle det vise seg at det kreves mer tid enn ved første akutte behandling hjelper vi deg videre til du er ferdig behandlet.

Coronatiltak hos din tannlege i Drammen

Med hensyn til Corona har vi strenge og hygieniske tiltak så du behøver ikke å være engstelig for smitte. Vi er utstyrt med verneutstyr og desinfeksjonsmidler og lang sterilisering av alle instrumenter for å beskytte oss selv og de vi behandler etter anvisninger fra Folkehelseinstituttet og Norsk tannlegeforening. På venteværelset vårt står håndsprit og der er det kun plass til en pasient av gangen i disse tider. Les mer om dette på tannlege-besøk i korona-tider her. 

Drammen ligger fire mil sør for Oslo der vassdraget munner ut i Drammensfjorden. Drammen har med sine 100500 innbyggere gått gjennom en stor byutvikling de siste årene og er blitt en moderne by full av yrende liv, shoppingsentra, torg, cafeer, puber og opplevelser. Der byen tidligere var et sted enkelte kun passerte er den nå blitt en by hvor man ønsker å bo i, besøke og oppleve. Clear finner du ved Strømsø bussterminal.

Kontakt oss gjerne på Clear tannlegesenter – der du er i fokus!

Sist endret: torsdag 5 november, 2020
Publisert av: Oslo Webmarketing AS